034portal

 034portal

Najbolje vrijeme za igranje (i osvajanje) progresivnih jackpota

Progresivne jackpot igre najbolje su što nude online kockarnice, sportska kladionica https://www.034portal.hr/prednosti-legalnih-kladionica-u-hrvatskoj-286 CROBET. Vjerojatno ste već naišli na neke od najpoznatijih igara poput Mega Moolah, Major Millions ili Gladiator ili Age of Gods progresivni rulet.

Mega Moolah je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda jer je osvojio jackpot od 17.880.900 eura, a iznosi koji se osvajaju svake godine su zaista nevjerojatni.

No, baš kao i na lutriji, trebat će vam i puno sreće da kući donesete iznos koji će vam promijeniti život s slotovima. Ali postoji li način da povećate svoje šanse? Pa, možda da, ako razmislite koje su trenutke bolje igrati, a koji ne, možete i uštedjeti i zabaviti se.



Igrajte onoliko koliko vam budžet dozvoljava

Kad god igrate progresivni jackpot slot, važno je osigurati da vam vrtnje daju priliku da povećate svoju isplatu. Zahtjevi se mogu razlikovati od igre do igre, stoga je važno provjeriti postavke, inače biste mogli završiti s dobitnom kombinacijom, ali kući ponijeti samo djelić ukupnog jackpota.

Stoga prvo provjerite popis dobitnih kombinacija i pravila igre kako biste saznali koliko kovanica i koliko novca po okretu trebate uložiti, a zatim odlučite hoćete li osvojiti jackpot s nekoliko okretaja ili cijelim igranjem. Važno je napomenuti da vam neki progresivni jackpot slotovi omogućuju osvajanje cijelog nagradnog fonda s nižim ulozima, međutim, šanse za uspjeh su manje.

Suprotno tome, u nekim igrama morate uložiti određeni broj žetona ili određeni iznos da biste osvojili cijeli jackpot. Nakon što identificirate svoje omiljene progresivne igre, moći ćete u skladu s tim izračunati svoj proračun i odlučiti koliko okretaja ćete pokrenuti i kada ih pokrenuti.

Igrajte kada je jackpot visok

Veličina progresivnih jackpotova ovisi o točnom vremenu igranja i trenutnoj količini igre, što zajedno može stvoriti lude jackpotove. Osim toga, što se više okretaja igra online, to se više povećava primljeni jackpot. To se obično događa kada high rollers počnu igrati u isto vrijeme.

Međutim, čak i ako se neki progresivni jackpotovi odustanu nakon što su osvojeni, dobivanje bilo kojeg jackpota sigurno će vam poboljšati dan. Međutim, ima smisla pratiti jackpotove raznih proizvođača igara i softvera (kao što su Playtech, Microgaming ili NetEnt) i igrati svaki tjedan na najboljim stranicama za automate koji obično nude najviše jackpota.

Igrajte kada jackpot nije izvučen godinama

Koeficijenti u svijetu klađenja doista su intrigantni. U teoriji, svaka oklada iste vrste ima jednaku šansu da osvoji jackpot, pa ako je koeficijent jedan prema milijun, uvijek će ostati jedan prema milijun, bez obzira kada se igra.

Međutim, paradoks je da što više vremena prođe bez dobitka u igri kao što su igre s progresivnim jackpotom, veće su šanse da će netko uništiti nagradni fond (čak i ako matematičari misle drugačije). Dakle, ako vidite progresivni slot, rulet ili bingo koji nitko nije pogodio u posljednjih nekoliko tjedana, okušajte sreću s njima, mogu se pokazati vrlo korisnima.

Ništa nije riskirao, ništa dobio

Koncept sreće je svakako kontroverzan i otvoren za filozofsku raspravu. Ali ako profesionalni poker i slot igrači mogu živjeti samo od kockanja, ponekad je vrijedno poslušati svoju intuiciju. Međutim, važno je izbjegavati igranje lošeg raspoloženja, jer te emocije mogu dovesti do pogrešnih odluka tijekom igre.

A ako dijelite teoriju da raspoloženje utječe na sreću, to bi mogao biti ključ za povećanje broja progresivnih jackpot sesija. Zanimljivo je također primijetiti da postoji nekoliko dobitnika jackpota od više milijuna dolara koji su svoj dobitak ponijeli iz prvog pokušaja ili s niskim ulozima i rijetko igrali.

Planirajte svoju rutinu igre

Da biste u potpunosti uživali u progresivnim slotovima, postavite razuman tjedni ili mjesečni proračun i igrajte unutar tih ograničenja. Na primjer, možete postaviti ograničenje od 100 okretaja mjesečno na određenom utoru ili bilo kojoj drugoj igri koju preferirate. Isplate su nasumične i ne ovise o tome koliko često igrate, vremenu igranja ili znanju kada je slot vruć ili hladan.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

rus.team

1-casinosenligne

veteranstoday